Carlijn Joling (26), eigenaar schoonheidssalon Pure Beauty in Wassenaar, over haar keuze voor Germaine de Capuccini.

Hoe kwam je met het merk in aanraking?

Carlijn: “In 2018 liep ik op de beautybeurs Germaine de Capuccini tegen het lijf. Zij lieten mij eerst rustig rondkijken, voelen en ruiken waardoor ik meteen de totale beleving van het merk te pakken had. Op de beautybeurs werd ik uitgenodigd om op de opening van Germaine de Capuccini in Tilburg te komen. Daar voelde ik mij meteen welkom en de vertegenwoordigers waren allemaal uiterst aardig.”

 

Waarom koos je het merk voor jouw salon?

Carlijn: “Germaine de Capuccini is een topmerk om op te kunnen bouwen, ook voor kleine ondernemers. Ze steunen mij door dik en dun. Daarnaast lanceren ze elke maand leuke promoties voor onze cliënten. Voor de cliënten zijn de resultaten geweldig. Het merk bevat natuurlijke ingrediënten en er zijn 25 lijnen en meer dan 400 producten, zodat er voor ieder huidtype een geschikt product en een geschikte behandeling mogelijk is. De producten hebben bovendien een prachtige uitstraling. Daardoor reken ik mijn salon niet tot een doorsnee schoonheidssalon.”

 

Hoe innovatief is het merk?

Carlijn: “Germaine de Capuccini brengt regelmatig nieuwe producten en toestellen uit. Dat vind ik geweldig, voor mijzelf maar ook zeker voor mijn cliënten. Ik heb zelfs een paar cliënten die van ver komen omdat zij met de producten van Germaine de Capuccini behandeld willen worden. Cliënten die met een probleem de salon binnenkomen en met een glimlach vertrekken, met een goed gevoel en gepast deskundig advies – dat maakt mij gelukkig. Er komt zelfs iemand helemaal uit Rusland om in mijn schoonheidssalon producten te halen, hoe geweldig is dat!
Ik ben erg blij dat ik voor Germaine de Capuccini heb gekozen en ik hoop in de toekomst nog heel veel cliënten van dienst te kunnen zijn.”

 

Meer info? Klik hier!