Het Italiaanse merk Diego dalla Palma professional ziet het als zijn missie om enkel ingrediënten te gebruiken die een bijdrage leveren aan huidverbetering – met respect voor huid en milieu. Myke Geboers van Skin by M in Riethoven is fan.

Wat voor salon heb jij?

Myke: “Ik richt me op huidverbetering en anti-aging, denk aan rimpels, pigmentvlekken en acne. Ik werk alleen en krijg van klanten terug dat ze het hier heel persoonlijk en rustig vinden.”

Waarom koos je voor Diego dalla Palma?

Myke: “Diego dalla Palma is sterk in ingrediënten en in combinatie met mijn apparatuur werkt dat erg goed. Het 51 + 3 Hyalu Complex, de kern van alle behandelingen, is echt exclusief, dat heeft geen enkel ander merk. Er zitten essentiële aminozuren en vitamines in die bij iedere huid passen en de cellen optimaal laten functioneren. Daarnaast bevatten alle lijnen specifieke werkstoffen die zich richten op bepaalde huidproblemen.

Het is ook vrij van belastende stoffen als parabenen, dat vind ik belangrijk. Wat fijn is: ze hebben veel series maar je kunt zelf de lijnen kiezen die bij je passen. Zo ben ik begonnen met twee lijnen en toen ik meer klanten met verschillende huidtypes kreeg, breidde ik mijn assortiment uit met meerdere lijnen.”

Wat voor resultaten zie je?

Myke: “De producten doen wat ze beloven. Als klanten bij mij overstappen op Diego dalla Palma, zie ik na een tijdje dat bijvoorbeeld de acnehuid een stuk rustiger wordt. Ook pigmentvlekken worden lichter en rimpels veel minder diep, afhankelijk van de lijn. De huid raakt goed gehydrateerd. Klanten zien en voelen dat de producten iets doen en zijn supertevreden.”

Wat is je favoriete lijn?

Myke: “Ik ben echt fan van de ICON Time! Deze intensieve anti-aging behandeling met zilver, goud en platina, stimuleert de collageenaanmaak en gaat rimpels en het verlies van veerkracht tegen. Je doet de behandeling met een vliesmasker, dat net wat meer geeft dan een gewoon masker doordat de ingrediënten veel dieper de huid ingaan. Je ziet bij iedere behandeling al na één keer dat de huid helemaal is opgefrist, maar na de ICON TIME zie je dat de huid mooi glanzend, opgevuld en glad is.”

Hoe is de samenwerking met Esthé-Care Cosmetiek?

Myke: “De trainingen en de communicatie zijn erg goed. Als ik een vraag heb, krijg ik dezelfde dag nog antwoord. Het is een familiebedrijf en Angelique en Floor proberen te helpen waar ze kunnen. Ik kan met hun echt sparren over mijn bedrijf – dat is extra fijn omdat ik alleen werk.”

Meer info: www.esthe-care.nl

Lees het hele interview met Myke in de juni-editie 2023 van ESTHÉ!