"Zo’n beetje heel Nederland is dagelijks op Facebook te vinden. Zo ook de meeste salons. Bijna elke salon heeft dan ook al een bedrijfspagina, maar in de praktijk zijn er nog maar weinig salons die goed doorhebben wat nu precies de kracht van Facebook is. En dat is zonde, want als marketingmiddel voor je salon heeft Facebook enorm veel potentie!
Ik heb er daarom voor gekozen om tijdens mijn presentatie eens goed in te gaan op de kracht van Facebook. Na mijn lezing weet je onder andere: waarom Facebook op het moment zo belangrijk is, waarom Facebook zo populair is, welke fout de meeste salons op Facebook maken, hoe je via dit medium precies klanten aantrekt en welke berichten vaak goed scoren. Ook geef ik je tips over hoe je jouw Facebook-pagina constant kunt optimaliseren.

Na mijn lezing ben je helemaal bijgepraat over #dekrachtvanfacebook en kun je direct aan de slag met het op de kaart zetten van je salon. Graag tot de 13e!"

Meld je nu aan voor het ESTHÉ Kennis / Netwerk Event!