En dan krijg ik een mail van Yvonne, hoofdredacteur van ESTHÉ, met de vraag of ik ook weer in 2019 deel wil uitmaken van de experts van ESTHÉ online om regelmatig een blog te schrijven over onderwerpen die mij als beautyprofessional en als persoon bezig houden. Natuurlijk wil ik dat. Waarom? Omdat ons vak superleuk, boeiend en constant in beweging is.
Ik mag als eerste mijn gedachten weer met jullie delen en omdat het nog januari is mag ik jullie ook nog een een fantastisch 2019 toewensen. Een jaar waarin ik hoop dat al mijn en jullie doelen, missies, wensen uit mogen komen. Een nieuw jaar waarin we weer volop onze kennis kunnen verrijken met mooie opleidingen en trainingen. Weer mooie herinneringen kunnen maken samen met je klanten. Hebben jullie al ideeën? Misschien wil je wel een nieuwe cosmeticalijn op de planken zetten of voorzichtig weer gaan denken om te werken met apparatuur. Doelen en plannen genoeg om te bedenken.

Ik ben mijn eerste werkweek van dit jaar weer goed gestart met een nieuwjaarsborrel op uitnodiging van een van mijn leveranciers. Ik vind het zo leuk om weer veel van mijn collega's te ontmoeten. Collega's die nieuw zijn, collega's die je al heel wat jaren kent. Het voelt goed om herinneringen op te halen en met elkaar te praten over ervaringen. Ik vind die contacten heel waardevol en maak daar ook graag tijd voor. Mijn complimenten ook aan die leveranciers die zo'n dag organiseren voor hun depositairs, op die manier maak je ons deelgenoot van het bedrijf en van de toekomstplannen. En dan te denken aan een leverancier die je de gelegenheid geeft om een promotiefilm te laten maken. Dat maakt een leverancier een beetje meer dan alléén een bedrijf waar je een order plaatst. Het kan je als depositair weer steunen in je doelen en in je werk waar je meestal toch solitair mee bezig bent.

 

Ik wens jullie:

  • 12 maanden van liefde en geluk
  • 52 weken van vertrouwen en plezier
  • 365 dagen van gezondheid en goede zaken

Marloes van Maaren Huidinstituut Etoile

Marloes van Maaren van Huidinstituut Etoile

Meer blogs lezen van Marloes? Klik dan verder!