Nu het volop voorjaar is wordt het tijd om terug te kijken wat de afgelopen maanden ons hebben gebracht. Het meedoen aan de Beauty Award heeft ons opgeleverd dat wij eindigden met een nominatie als een van de vier beste salons van NL in de categorie grote salons.
Nadat ik in 2010 en 2014 in een andere categorie tweemaal de Award gewonnen heb is dat toch een fantastische bevestiging van datgene waar ik met mijn team zo hard aan gewerkt heb. We hebben drie keer meegedaan en werden drie keer genomineerd. Wij zijn zeker weer een grote stap verder gekomen in verdieping van ons vak en het versterken van de reputatie van mijn bedrijf. Zelf ben ik ook weer gegroeid in mijn ondernemerschap en heb ik geleerd daarvoor de nodige risico’s te willen nemen.

Award Gala

Het Award Gala op 22 april jongstleden was weer een prachtig feest om mee te maken. Dit keer vond dat plaats is het prachtige NBC Congrescentrum in het goed bereikbare Nieuwegein. De locatie beschikt over verschillende zalen die voor het gala mooi ingericht waren. Er was een onderhoudend programma dat geweldig professioneel gebracht werd door Kim Kötter. Wat een vakvrouw! Er was een heerlijk diner aan ronde tafels en het was ontzettend leuk zoveel bekenden weer te zien. Voor het oog was er genoeg te zien: de mooiste glamourcreaties, stijlvolle kapsels en make-up. Ja, het was natuurlijk wél een feestje van de Beauty Branche… Heerlijk om te zien, ik vind het ook altijd bijdragen aan de feestvreugde als mensen zich mooi kleden. Het publiek had er zin in!

voorjaar vieren Beauty Award Evelien Leijten

Twee interviews

Ook was het voor mij weer een bewijs dat het zichtbaar maken van je zaak goed is voor het krijgen van free-publicity. Het bracht me twee korte interviews voor RTL 4 TV. Voor ons als beauty-experts vind ik het erg belangrijk dat wij de gelegenheid krijgen om te vertellen wat ons vak écht inhoud.
Die media-aandacht helpt me om samen met mijn team steeds dichter bij de realisatie van mijn ambities komen: mensen met ons werk mooier én daarmee gelukkiger maken. Dat is waar het om gaat!

Succes vieren

Nu het voorjaar is, is het een mooie tijd om het behaalde succes te vieren met een feestje deze week. Op vrijdag 4 mei gaan wij dit vieren op een prachtig landgoed; omdat ik dan ook jarig ben is het dus dubbel feest.  Hiermee wil ik alle mensen om ons heen bedanken die op hun manier hebben bijgedragen aan ons resultaat: onze trouwe klanten, onze merken, onze collega’s, adviseurs en leveranciers, maar natuurlijk óók onze vrienden en niet te vergeten onze familieleden. Zij vervullen voor ons een cruciale rol. Zij geven ons de feedback die we nodig hebben om te kunnen groeien. Deze groep bestaat uit een groeiend netwerk dat ik steeds professioneler probeer uit breiden. Daarover in mijn volgende blog meer: het belang van het onderhouden van een inner- en outer-circle netwerk en hoe je dat op een goede (en vooral leuke!) manier kunt managen.

Nu eerst een feestelijke kick-off met een glaasje bubbels! Een oude wijsheid zegt dat champagne de enige drank is waar een vrouw mooier van wordt…

Evelien Leijten
evelien résidence de beauté

Meer columns lezen van Evelien? In haar blog 'De meerwaarde van een nominatie' legt Evelien uit wat awards haar gebracht hebben.

evelien leijten